TAM BUĞDAYLI ÇÖREK
Kahvaltılara renk getiren tarif
Malzemeler:
2,5 su bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı saf vanilya
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
1/2 çay kaşığı tuz
Üzeri için:
Süt
Hindistan cevizi şekeri
Tarif:
Tüm malzemeleri karıştırın. Hamuru iyice yoğurun. Parçalara ayırın. İstediğiniz şekli verin. Fırça yardımı ile süt sütün ve hindistan cevizi şekeri serpin. Önceden ısıtılmış fırına 25 dakikada 180 derece ısıda pişirin.
*Yerken şekersiz çilek reçeli sürerek tükettim.
*Pişme süresi değişebilir üstü kızarana kadar pişirin.
Malzemeler:
2,5 su bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı saf vanilya
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
1/2 çay kaşığı tuz
Üzeri için:
Süt
Hindistan cevizi şekeri
Tarif:
Tüm malzemeleri karıştırın. Hamuru iyice yoğurun. Parçalara ayırın. İstediğiniz şekli verin. Fırça yardımı ile süt sütün ve hindistan cevizi şekeri serpin. Önceden ısıtılmış fırına 25 dakikada 180 derece ısıda pişirin.
*Yerken şekersiz çilek reçeli sürerek tükettim.
*Pişme süresi değişebilir üstü kızarana kadar pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder