BÖĞÜRTLENLİ YULAFLI BAR

Ekşi ve tatlı sevenler için harmanlanmış bir tarif
Ama ben ekşi sevmem diyorsan
Meyveyi değiştir
Tatlı tatlı olsun tarif



Malzemeler:
Böğürtlen reçeli
2 su bardağı yulaf ezmesi
1 çorba kaşığı kabartma tozu
2 muz 🍌
1/4 su bardağı bal 🍯
1/4 çay kaşığı saf vanilya

Tarif:
Yulafı rondodan  geçirin ve un haline getirin içine püre haline gelmiş muzları ekleyin. Bal ve vanilyayı ekleyin ve 2/3 kısmını fırın kabına yerleştirin. Üstüne böğürtlen reçelini dökün. Geriye kalan 1/3 kısmı üstüne dökün. 180 derece fırına verin. 30 dakika pişti.

*Böğürtlen reçeli tarifim blog da yer alıyor oradan bakıp yapabilirsiniz.

*Meyveyi değiştirebilirsiniz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ISPANAKLI PANCAKE

MİNİ MAGNUM

KAHVELİM