KABAKLI CUPCAKE



Son kalan kabakları değerlendirme çabaları, üstüne tüm gün yorgunluğu rağmen lezzetli minik pastalar çıktı.

Malzemeler
Kup kısmı için;
  • bardak tam buğday un 🌾
  • ¼ fincan Hindistan Cevizi Yağı
  • ¼ fincan yağ
  • yemek kaşığı elma sirke
  • ¼ su bardağı su
  • Bir tutam tuz

Dolgu;
  • yumurta 🥚 
  • 2 parça kabağın püresi 
  • tk vanilya
  • 1 tk tarçın
  • 1 tk zencefil
  • 1 tk karanfil
  • çorba kaşığı Hindistan Cevizi Şekeri
  • Bir tutam tuz
  • 1/4  kupa süzme yoğurt 
Tarif:
- Kup kısmı için tüm malzemeleri karıştırın. 5 dakika 350 derece önceden ısıtılan fırında pişirin.
* Hindistan cevizi yağı eritilmiş olmalıdır.
- Dolgu kısmını karıştırın; pişen kupların içine doldurun. Üstüne süzme yoğurt çırpın orta noktalarına koyun ve 20 dakika 180 derece de pişirin.








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ISPANAKLI PANCAKE

MİNİ MAGNUM

KAHVELİM