KABAKLI CUPCAKE
Son kalan kabakları değerlendirme çabaları, üstüne tüm gün yorgunluğu rağmen lezzetli minik pastalar çıktı.
Malzemeler
Kup kısmı için;
- 2 bardak tam buğday un 🌾
- ¼ fincan Hindistan Cevizi Yağı
- ¼ fincan yağ
- 1 yemek kaşığı elma sirke
- ¼ su bardağı su
- Bir tutam tuz
Dolgu;
- 2 yumurta 🥚
- 2 parça kabağın püresi
- 1 tk vanilya
- 1 tk tarçın
- 1 tk zencefil
- 1 tk karanfil
- 3 çorba kaşığı Hindistan Cevizi Şekeri
- Bir tutam tuz
- 1/4 kupa süzme yoğurt
Tarif:
- Kup kısmı için tüm malzemeleri karıştırın. 5 dakika 350 derece önceden ısıtılan fırında pişirin.
* Hindistan cevizi yağı eritilmiş olmalıdır.
* Hindistan cevizi yağı eritilmiş olmalıdır.
- Dolgu kısmını karıştırın; pişen kupların içine doldurun. Üstüne süzme yoğurt çırpın orta noktalarına koyun ve 20 dakika 180 derece de pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder